Σάββατο

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕΡΡΩΝ

Η προσωρινή συντονιστική επιτροπή 
των “Ανεξαρτήτων Ελλήνων” νομού Σερρών
καλεί τους φίλους του κινήματος να παρευρεθούν

στην ενημερωτική συνάντηση,
που θα τελεστεί στις 07- 04 - 12 και ώρα 19:00 

στο Roof Garden του ξενοδοχείου Philippos - Xenia.
Μετά από την αρχική ενημέρωση 

σχετικά με τα πρώτα βήματα της επιτροπής,
θα ακολουθήσει ελεύθερη συζήτηση με το κοινό 

ως προς την δράση του κινήματος στο νομό μας.


ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ





Τετάρτη

Ο Πάνος Καμμένος στην Κρήτη

















ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ομιλία Πάνου Καμμένου στη Βουλή 4/4/2012

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ομιλία του Χρήστου Ζώη στην Βουλή 4/4/2012

Η ομιλία του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου 
των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Χρήστου Ζώη στην Βουλή στις 4/4/2012 

Η ΠΡΩΤΗ ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη ομιλία του Πάνου Καμμένου στη Βουλή ως αρχηγού των Ανεξάρτητων Ελλήνων...
Και θα έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον καθώς στην Ολομέλεια συζητείται το πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Ανάπτυξης, τμήμα του οποίου αποτελεί και η συμφωνία συμβιβασμού του ελληνικού δημοσίου με τη Siemens για τη γνωστή υπόθεση των μαύρων ταμείων.

Ως γνωστόν ο Πάνος Καμμένος ήταν ένα από τα μέλη της εξεταστικής της Βουλής για τη Siemens και αυτός που σήκωσε το θέμα περισσότερο.


Όπως έμαθαν μάλιστα τα parapolitika μιλώντας χθες το βράδυ με βουλευτή της Ν.Δ, φίλο του από παλιά, ο κ.Καμμένος τον προέτρεψε να μη χάσει τη σημερινή ομιλία του καθώς θα κάνει εκτενή αναφορά στην υπόθεση. "Θα γίνει χαμός" είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος αφήνοντας υπονοούμενα για πολλές αποκαλύψεις.



Η Κοινοβουλευτική Ομάδα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων»

Συγκροτήθηκε και επισήμως στη Βουλή, σε σώμα, η Κοινοβουλευτική Ομάδα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», ενώ ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος δήλωσε: «Ξεκινάμε τη μάχη μας στο κοινοβούλιο ως αξιωματική αντιπολίτευση της συγκυβέρνησης».
 Η Κ.Ο. συνεδρίασε για πρώτη φορά στη Βουλή και εξέλεξε τους πολιτικούς εκπροσώπους της:
-Κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο το Χρήστο Ζώη, βουλευτή Λάρισας
-Αναπληρώτρια Κοινοβουλευτική εκπρόσωπο τη Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, βουλευτή Σερρών
-Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας τον Κώστα Μαρκόπουλο, βουλευτή Ευβοίας. Ο Κώστας Μαρκόπουλος είναι και Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού
των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
-Σύνδεσμο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας για κοινοβουλευτικό έλεγχο εκ μέρους των πολιτών την Τσαμπίκα Ιατρίδη, βουλευτή Δωδεκανήσου
Υπενθυμίζεται ότι Γραμματέας του Κόμματος από την προσχώρησή του ορίστηκε ο Μιχάλης Γιαννάκης, βουλευτής Βοιωτίας.


Τρίτη

Ο Τέρενς Κουίκ στο «Star» Κεντρικής Ελλάδας

Εγκαίνια Των Ανεξάρτητων Ελλήνων 2 - 4 - 2012

1o Video - Εγκαίνια Των Ανεξάρτητων Ελλήνων 2-4-2012



2o Video - Εγκαίνια Των Ανεξάρτητων Ελλήνων 2-4-2012


         3o Video - Εγκαίνια Των Ανεξάρτητων Ελλήνων 2-4-2012

Συγκλονιστική η παρουσία Ανεξάρτητων Ελλήνων στον αποψινό Αγιασμό ! ! !


ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ 

Ήταν πολλοί, ήταν ανεξάρτητοι, ήταν Έλληνες κι έδωσαν το παρών στον αγιασμό που έγινε στα κεντρικά γραφεία του Κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. 
 Ο πρόεδρος του Κινήματος Πάνος Καμμένος στον χαιρετισμό του τόνισε ότι ξεκίνησε η πορεία για τον δύσκολο αλλά νικηφόρο αγώνα. 
 Ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κανένα περιθώριο συνεργασίας με αυτούς που πρόδωσαν την πατρίδα. Και πρόσθεσε: 
 "Ξεκινάμε περιοδείες με λεωφορείο σε όλη την Ελλάδα. Εμείς ΜΠΟΡΟΥΜΕ να περπατήσουμε σε κάθε πόλη και σε κάθε χωριό. Θέλουμε να πλησιάσουμε όσους δεν μας έχουν ακούσει μέχρι τώρα. Πρέπει να φτάσουμε στην κάθε οικογένεια, να τους πούμε τη λύση που θα δώσουμε και εξασφαλίζει το αύριο της πατρίδας". 
 "Η Ελλάδα είναι ο στόχος της νέας τάξης πραγμάτων. Μας συνάντησαν στον Β΄ παγκόσμιο πόλεμο και αναχαιτίσαμε το παντοδύναμο Γ Ράιχ. Τους καθυστερήσαμε και κάναμε ελεύθερη την Ευρώπη. Σήμερα ξαναήλθαν με οικονομικούς δολοφόνους και προσπάθησαν να κάνουν τους Έλληνες να ντρέπονται. Δεν συμβιβαζόμαστε με τη νέα τάξη πραγμάτων". 
 "Κάναμε τον αγιασμό όπως ορίζουν τα έθιμα του τόπου και σήμερα αποκτήσαμε κοινοβουλευτική ομάδα. Θα έχουμε πλέον λόγο στο Κοινοβούλιο εκεί όπου η συγκυβέρνηση μας απαγόρευσε να μιλάμε". 
 "Το πρωί της Τετάρτης θα βγει σε δημόσια διαβούλευση το κυβερνητικό πρόγραμμα μας που θα είναι και η Εθνική μας αντιπρόταση. Θα δείξουμε τι θα κάνουμε την πρώτη μέρα, τον πρώτο μήνα, την πρώτη τετραετία και θα δείξουμε πώς θα απαλλαγούμε από τον άξονα κατοχής των τραπεζιτών". 
"Οι υποψήφιοι προκύπτουν από δημόσια διαβούλευση. Δεν δεχόμαστε τους εκλεκτούς των προμηθευτών του δημοσίου. Έχουμε μαζί μας άνεργους νέους, συνταξιούχους, επιστήμονες που δεν βρίσκουν δουλειά, πολύτεκνους".

ΠΗΓΗ

http://chris-anex.blogspot.com


Δευτέρα

Ο Πάνος Καμμένος στον ΣΚΑΪ 2/4/2012


ΤΩΡΑ - ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Μετά από πρόσκληση του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Πάνου Καμμένου, πραγματοποιήθηκε σήμερα 2 Απριλίου στα κεντρικά γραφεία του κόμματος συνάντηση με τον ανεξάρτητο βουλευτή Βοιωτίας κ. Μιχάλη Γιαννάκη.....

Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο βουλευτής Βοιωτίας κ. Μιχάλης Γιαννάκης, εξέφρασε την πλήρη στήριξη του στις αρχές του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, όπως εκφράσθηκαν στην ιδρυτική διακήρυξη και δήλωσε την ένταξη του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.
Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ εκφράζοντας και την βούληση της Διοικούσας Επιτροπής ευχαρίστησε τον Μιχάλη Γιαννάκη για την απόφαση του να ενταχθεί στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και του ζήτησε λόγω της εμπειρίας του να αναλάβει την ευθύνη και την θέση του Γενικού Γραμματέα του κόμματος και του επικεφαλής της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα.
Ο βουλευτής Βοιωτίας κ. Μιχάλης Γιαννάκης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο κ. Πάνο Καμμένο, για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του και αποδέχθηκε να δώσει τον εκλογικό αγώνα με όλες του τις δυνάμεις για την επίτευξη των στόχων των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ τόσο στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Βοιωτία, όσο και σε όλη την Ελλάδα από την θέση του Γεν. Γραμματέα του κόμματος.
Λόγω των αυξημένων αρμοδιοτήτων που απορρέουν από τη θέση του Γεν. Γραμματέα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, οι δύο άνδρες συμφώνησαν ο πρώτος γραμματέας του κόμματος Μιχάλης Γιαννάκης, να καταλάβει τη 2η εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος.

Συγκρότησε Κοινοβουλευτική Ομάδα ο Π. Καμμένος


Το «μαγικό» αριθμό 10 έφθασε στη Βουλή το κόμμα του κ. Π. Καμμένου και πλέον από τη Δευτέρα το μεσημέρι, οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» συγκροτούν και επισήμως Κοινοβουλευτική Ομάδα. Την ίδια στιγμή ο κ. Καμμένος διαμηνύει πως δεν μπορεί να συνεργαστεί μετεκλογικά με τα κόμματα του μνημονίου και εμφανίζεται θετικός σε συζήτηση με το ΣΥΡΙΖΑ.
Μετά από διαρκείς συζητήσεις με τον κ. Μ. Γιαννάκη, ο διαγραφείς από τη ΝΔ βουλευτής Βοιωτίας δέχθηκε να συμπορευτεί με τον κ. Καμμένο, όπως είχε προαναγγείλει το Βήμα.
Οι δυο τους συναντήθηκαν στα γραφεία του κόμματος, συζήτησαν και αποφασίστηκε ο κ. Γιαννάκης να αναλάβει τη θέση του γραμματέως των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» και ορίστηκε επικεφαλής της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα, ενώ θα συμμετέχει στην δεύτερη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας, αφού την πρώτη θέση κατέλαβε ο δημοσιογράφος Τέρενς Κουίκ.
Με την προσχώρηση του κ. Γιαννάκη κλείνει ουσιαστικά ο κύκλος των μετακινήσεων από τη ΝΔ προς το κόμμα του κ. Καμμένου σε κοινοβουλευτικό επίπεδο, ενώ προχωρεί η συγκρότηση των ψηφοδελτίων.
Με βάση τα τωρινά δεδομένα, οι προερχόμενοι από τη ΝΔ διαγραμμένοι βουλευτές θα είναι υποψήφιοι:
Οι κυρίες Ελενα Κουντουρά στην Α΄ Αθήνας, Μαρία Κόλλια στις Σέρρες και Μίκα Ιατρίδη στα Δωδεκάνησα, ο κ. Κ. Μαρκόπουλος στην Εύβοια, ο κ. Χρ. Ζώης στη Λάρισα, ο κ. Π. Μελάς στην Α΄Πειραιά, ο κ. Δ. Σταμάτης στην Αιτωλοακαρνανία και ο κ. Σπ. Γαληνός στην Λέσβο, ενώ ο κ. Καμμένος θα είναι υποψήφιος στην Β΄ Αθηνών και πιθανότατα σε ακριτικό νομό.

Ο πρώην βουλευτής επί σειρά ετών στην Αργολίδα, ο κ. Ι. Μανώλης θα είναι υποψήφιος στη Β΄Αθηνών, ενώ ο κ. Ι. Κουράκος, πρώην βουλευτής της ΝΔ, στη Β΄ Πειραιά, κ.α.

Παράλληλα ο κ. Καμμένος, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στο Bήμα fm απέρριψε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη ΝΔ, το ΠαΣοΚ και τον ΛΑΟΣ που στήριξαν το Μνημόνιο, καθώς επίσης με μη δημοκρατικά κόμματα, όπως είπε, αναφερόμενος εμμέσως στην Χρυσή Αυγή.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων επισήμανε ότι θα μπορούσε να συζητήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς «υπάρχουν συγκλίσεις στην οικονομική πολιτική» των δύο κομμάτων, ενώ για το ενδεχόμενο συνεργασίας με το Αρμα Πολιτών, ο κ. Καμμένος σημείωσε: «Έχουμε συζητήσει με τον Γ. Δημαρά, αλλά δεν φαίνεται να υπάρχει θέληση για κάτι τέτοιο».

Ο κ. Καμμένος κατηγόρησε τη ΝΔ ότι βρίσκεται σε απόλυτο πανικό με τις προσωπικές επιθέσεις που κάνει εναντίον του και ανακοίνωσε ότι την Τετάρτη θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Μάλιστα, ο κ. Καμμένος αποκάλυψε ότι πολλές θέσεις του ακαδημαϊκού κ. Β. Μαρκεζίνη έχουν συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα του κόμματος, το οποίο επεξεργάζεται ο κ. Μαρκόπουλος, νυν γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού.

Ο κ. Καμμένος ήταν θετικός για τον κ. Μαρκεζίνη και μιλώντας με πολύ θερμά λόγια είπε ότι είναι από τους Έλληνες που μπορεί να βοηθήσουν τον τόπο. Διέψευσε ότι έχει συναντηθεί και συνομιλήσει μαζί του, ενώ επιβεβαίωσε παλαιότερο δημοσίευμα του Βήματος της Κυριακής, λέγοντας ότι μαζί του συναντήθηκε και συνομίλησε στο Λονδίνο ο κ. Χρ. Ζώης για να ακούσει τις θέσεις, αλλά δεν έγινε καμία νύξη για συμμετοχή του στους «Ανεξάρτητους Έλληνες».

ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Σήμερα Δευτέρα 2 Απριλίου, στις 18.00, 
οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 
θα έχουμε Αγιασμό στα κεντρικά γραφεία 
στη Λεωφόρο Συγγρού 196 και Χαροκόπου 2 ΑΘΗΝΑ.
Σας περιμένουμε όλους.

ΕΓΙΝΕ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕΡΡΩΝ



ΕΓΙΝΕ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ.
Την Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2012
Σε λίγες μέρες θα γίνει και άλλη συνάντηση.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Κυριακή

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τίμησαν την επέτειο της Κύπρου

Στις σημερινές εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της Κύπρου έδωσαν το παρόν τους οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Κινήματος Πάνο Καμμένο. 
Σε δηλώσεις του στα κυπριακά μέσα ενημέρωσης ο κ. Καμμένος δήλωσε: "Ήλθαμε να τιμήσουμε τον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα της ΕΟΚΑ από τους άγγλους κατακτητές.
Η Ελλάδα σήμερα είναι υπό κατοχή.Θα αγωνιστούμε με ό,τι προβλέπεται από το Σύνταγμα για να είναι ελεύθερες οι επόμενες γενιές". 
Η 1η Απριλίου είναι η επέτειος από την έναρξη του απελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ το 1955 από τους άγγλους κατακτητές. 
Ο Πάνος Καμμένος παρέστη στη δοξολογία, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Κύπρου Χρυσόστομου Β. Παρόντες ο πρόεδρος της κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας, αρχηγοί κομμάτων,η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της Κύπρου.



 Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Κινήματος Ανεξάρτητοι Έλληνες συναντήθηκε με τον μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο Β,τον πρόεδρο της κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια,τον αντιπρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ) 
Ιωνά Νικολάου,τον επίτιμο πρόεδρο του σοσιαλιστικού κόμματος ΕΔΕΚ 
Βάσο Λυσσαρίδη,τον υπουργό Άμυνας Δημήτρη Ηλιάδη,
και τον υπουργό Δικαιοσύνης Λουκά Λουκά. 
Ο Πάνος Καμμένος κατέθεσε στεφάνι στα "Φυλακισμένα Μνήματα",
τον τόπο βασανισμού,φυλάκισης και απαγχονισμού των αγωνιστών της ΕΟΚΑ. 
 Στεφάνι κατέθεσε και η βουλευτής Σερρών Μαρία Κόλλια,
η οποία συνόδευσε στη Κύπρο τον Πάνο Καμμένο,
εκπροσωπώντας τους βουλευτές των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

 


 Πηγή: http://babispapaspyros.blogspot.com
Print Friendly and PDF