Κυριακή

TZITΖΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ. Η' ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ Η' ΚΑΝΕΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ. ΛΙΓΟ ΝΔ, ΜΕ ΛΙΓΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!

"Εγώ δεν κρύβομαι πίσω από δηλώσεις μεσοβέζικες. Λέω ξεκάθαρα στον Απόστολο Τζιτζικώστα, αν επιθυμεί τη στήριξή μας, θα πρέπει να βγει ξεκάθαρα να καταγγείλει το μνημόνιο και τις πολιτικές. Ξεκάθαρα, αντρίκια και στα ίσα"



 Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος ήταν ξεκάθαρος στα λόγια του και σε ότι έχει να κάνει με τη στήριξη ή όχι στο πρόσωπο του Απόστολου Τζιτζικώστα ο οποίος είναι υποψήφιος για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Ο Απόστολος Τζιτζικώστας όπως ανέφερε και το σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας "Αυριανή Μακεδονίας - Θράκης" δεν έπεισε τους ΑΝΕΛ για το αν έχει πετάξει ή όχι την κομματική του ταυτότητα. Υπήρχαν πολλά παράπονα για το πρόσωπό του. Ετσι στη σημερινή εκδήλωση για την κοπή της πίτας των ΑΝΕΛ Θεσσαλονίκης, ο Πάνος Καμμένος έβαλε τα πράγματα στη θέση τους και ουσιαστικά ξεκαθάρισε πως ο οποιοσδήποτε θέλει τη συμπαράσταση του κόμματός του θα πρέπει να πετάξει την κομματική του ταυτότητα και να βγει δημόσια κατά του μνημονίου και της πολιτικής των δύο κομμάτων που βρίσκονται στην εξουσία. "Για να είμαι ξεκάθαρος. Οποιος θέλει τη στήριξη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων θα βγει δημόσια κατά του μνημονίου και της πολιτικής των δύο κομμάτων της κυβέρνησης. γιατί εγώ δεν κρύβομαι πίσω από δηλώσεις μεσοβέζικες. Λέω ξεκάθαρα στον Απόστολο Τζιτζικώστα, αν επιθυμεί τη στήριξή μας, θα πρέπει να βγει ξεκάθαρα να καταγγείλει το μνημόνιο και τις πολιτικές. Ξεκάθαρα, αντρίκια και στα ίσα.."

ΠΗΓΗ http://avriani.makedonias.gr

Σύσκεψη για την αδειοδότηση των αγώνων που διεξάγονται στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών


Σύσκεψη για την αδειοδότηση των αγώνων που διεξάγονται στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών συγκάλεσε ο Δήμαρχος Σερρών κ.Πέτρος Αγγελίδης.Στην σύσκεψη παραβρέθηκε η Αντιπρόεδρος της Βουλής Βουλευτής Ανεξαρτήτων Ελλήνων Σερρών κ.Μαρία Κόλλια Τσαρουχά ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ.Απόστολος Τζιτζικώστας ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ.Ι.Μωυσιάδης ,ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών κ.Χ.Μέγκλας,ο πρόεδρος της Λ.Α.Μ.Σερρών κ.Χ.Κωσταντινίδης οι σύμβουλοι της περιφέρειας ,οι αντιδήμαρχοι ,οι εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης ,ο πρόεδρος του Αυτοκινητοδρομίου και πλήθος ενδιαφερομένων φορέων. Η πρόταση της κ.Κόλλια να τεθεί το θέμα άμεσα στον υπουργό κ.Μ.Παπαδόπουλο για την επίλυση του προβλήματος έγινε αποδεκτή και άπαντες συντάχθηκαν με αυτή. Εμφανής η απουσία των κυβερνητικών βουλευτών από ένα μείζον θέμα για τον νομό Σερρών

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: O KAΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΕΥΡΟΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: O KAΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΕΥΡΟΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ (ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΤΑΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ) Η' ΦΥΛΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΚΟΓΚΟ (ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΘΑΓΕΝΩΝ). ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΨΥΧΑ ... ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ!!!

Print Friendly and PDF