Παρασκευή

Αν.Έλληνες: "Κόψτε κάτι..."

Πολιτική Τροπολογίες με τις οποίες ζητούν να μειωθούν οι αμοιβές των «golden boys» του Δημοσίου και να περιοριστούν οι σύμβουλοι του Πρωθυπουργού και των υπουργών, κατέθεσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Όπως διευκρίνισε ο αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Νότης Μαριάς, η πρώτη τροπολογία αφορά στις θέσεις προέδρου, διευθύνοντος συμβούλου και μελών των Δ.Σ. όλων των δημοσίων επιχειρήσεων και οργανισμών του ευρύτερου δημόσιου τομέα ακόμη και αν είναι εισηγμένες στο χρηματιστήριο. Στην τροπολογία μεταξύ άλλων γίνονται αναφορές στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, οι τράπεζες που θα ανακεφαλαιοποιηθούν από το Δημόσιο αλλά και το περίφημο Ταμείο ιδιωτικοποιήσεων, το ΤΑΙΠΕΔ (Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου). Σύμφωνα με τον κ. Μαριά, οι τροπολογίες θα συζητηθούν την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου κατά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τον περιορισμό των δημοσίων δαπανών. «Σε μια φάση που η τρικομματική κυβέρνηση ετοιμάζεται να εφαρμόσει το δυσβάστακτο αντικοινωνικό πακέτο των 11,5 δις ευρώ οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καλούν τους βουλευτές να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και με αίσθημα ευθύνης να υπερψηφίσουν τις συγκεκριμένες τροπολογίες», πρόσθεσε ο βουλευτής.

Πέμπτη

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣΕΡΡΕΣ ΠΕΜΠΤΗ 13-9-2012 Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΟΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΒΕΛΛΙΔΕΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ. Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΟΠΟΥ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΝΑΤΡΕΠΕΠΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΟΥ ΗΓΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟΥ. ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΠΩΣ ΕΣΑΣ ΜΟΝΟ ΑΝΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΝ. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ. ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ.

Επίθεση Καμμένου σε οξείς τόνους στην συγκυβέρνηση από τη ΔΕΘ

Βολές εναντίον της κυβέρνησης και των κομμάτων που τη στηρίζουν (ΝΔ, ΠαΣοΚ, ΔΗΜΑΡ) εκτόξευσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, κάνοντας λόγο για «πολιτικούς απατεώνες της συγκυβέρνησης», ενώ άφησε και αιχμές σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ, ότι μετά τις εκλογές «βάζει νερό στο κρασί του και γυρίζει σελίδα στην πολιτική του» Βολές εναντίον της κυβέρνησης και των κομμάτων που τη στηρίζουν (ΝΔ, ΠαΣοΚ, ΔΗΜΑΡ) εκτόξευσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, κάνοντας λόγο για «πολιτικούς απατεώνες της συγκυβέρνησης», ενώ άφησε και αιχμές σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ, ότι μετά τις εκλογές «βάζει νερό στο κρασί του και γυρίζει σελίδα στην πολιτική του». Κατά την ομιλία του σε πολιτική συγκέντρωση στο συνεδριακό κέντρο «Ι.Βελλίδης» της ΔΕΘ, ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε τη σημερινή κυβέρνηση «τρίτη κατοχική κυβέρνηση του Μνημονίου» και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, ότι μαζί με τους προέδρους του ΠαΣοΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, και της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη, ότι υπέγραψαν την κατεδάφιση της χώρας. Για τον κ. Σαμαρά είπε ότι «απέδρασε» από την 77η ΔΕΘ διότι δεν είχε το κουράγιο να σταθεί απέναντι στους πολίτες και να εξαγγείλει τα οδυνηρά μέτρα του νέου πακέτου, όταν πέρυσι από το βήμα της 76ης ΔΕΘ είχε χαρακτηρίσει «λάθος φάρμακο» που θα σκοτώσει τον ασθενή τα μέτρα του τότε πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου. «Ο κ. Σαμαράς είναι άξιος διάδοχος του συμφοιτητή του, Γιώργου Παπανδρέου, και τώρα αγωνίζεται για τη σωτηρία του, γι' αυτό αρνείται να υπογράψει την πρόταση για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής η οποία θα διερευνήσει το πώς φτάσαμε στο Μνημόνιο», είπε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Χαρακτήρισε, επίσης, τον πρωθυπουργό «άξιο πελάτη της λίστας Χριστοφοράκου», επειδή υπέγραψε την απόφαση για το συμβιβασμό με τη Siemens. Το «ένοχο μυστικό» του κ. Σαμαρά είναι ότι γνωρίζει εκ των προτέρων πως θα αποτύχει και το δεύτερο Μνημόνιο, το οποίο δεν θα βγάλει τη χώρα από την κρίση αλλά έχει ως στόχο να κερδίσουν οι κερδοσκόποι των οποίων πολιτικά όργανα είναι οι κυβερνώντες, τόνισε ο κ. Καμμένος Πρόσθεσε πως η επαναδιαπραγμάτευση που υποσχέθηκε προεκλογικά ο πρωθυπουργός ήταν μια «πολιτική απάτη» και το πραγματικό νόημα της επαναδιαπραγμάτευσης είναι το τσάκισμα της ελληνικής κοινωνίας. Για τους Ανεξάρτητους Έλληνες είπε ότι δεν πρόκειται να συμπράξουν ποτέ με το «μαύρο μέτωπο» του Μνημονίου και δεν κάνουν μεταγραφές συμφέροντος, αλλά «εγγραφές ψυχής». Ζήτησε άμεση κατάργηση του ελληνογερμανικού προγράμματος παραγωγής ηλιακής ενέργειας «Ήλιος» και να μην τολμήσει κανείς να εξαιρέσει το Καστελόριζο από την ΑΟΖ. Τάχθηκε υπέρ της κατάργησης του Μνημονίου και διαγραφής του επαχθούς χρέους. Πρότεινε ενιαίο φορολογικό συντελεστή 15%, πάγωμα ή και μείωση των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων, ελάχιστη εγγυημένη σύνταξη για όλους τους Έλληνες 800 ευρώ, επίδομα ανεργίας για όλους τους ανέργους και μετατροπή του σε επίδομα εργασίας. Τόνισε την ανάγκη να παταχθεί το λαθρεμπόριο καυσίμων και καταλόγισε «ηθελημένη ανικανότητα» στις αρμόδιες αρχές.

Δευτέρα

Καμμένος: Ο ελληνικός λαός αντιμετωπίζεται ως τοξικομανής


Καμμένος: Ο ελληνικός λαός αντιμετωπίζεται ως τοξικομανής

«Δυστυχώς ο ελληνικός λαός αντιμετωπίζεται ως τοξικομανής, που του δίνεται η δόση προκειμένου να τον κάνουμε μεγαλύτερο έμπορο ναρκωτικών. Σε αυτό εμείς λέμε όχι», δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, σε ερώτηση για τις εξελίξεις μετά τη χθεσινοβραδινή συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών (Α. Σαμαράς, Ευ. Βενιζέλος, Φ. Κουβέλης) που στηρίζουν την κυβέρνηση.

Ο κ. Καμμένος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για την 77η ΔΕΘ και σήμερα επισκέφθηκε…
τον μητροπολίτη Άνθιμο, για πάρει την ευλογία του -όπως είπε- και με τον οποίο συζήτησαν για την πόλη και τα εθνικά θέματα.
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε στον μητροπολίτη ότι η ΔΕΘ υποβαθμίζεται κι αυτό είναι κακό για τη Θεσσαλονίκη, ενώ ο κ. Ανθιμος ζήτησε να μην μεταφέρονται στη Θεσσαλονίκη οι πολιτικές αντιπαραθέσεις.
Ο κ. Καμμένος θα συναντηθεί με εκπροσώπους τοπικών φορέων, αύριο στη 1 το μεσημέρι θα δώσει συνέντευξη Τύπου στην 77η ΔΕΘ και την Τετάρτη, στις 7μ.μ., θα μιλήσει σε πολιτική εκδήλωση στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης».

«ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ»





Δελτίο τύπου 10/9/2012

ΔΗΛΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Κ.Ο. ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΩΣΤΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΝ 11,5 ΔΙΣ
«ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ»

«Οι τρεις της συγκυβέρνησης κοροϊδεύουν τους εαυτούς τους και εμάς. Τώρα ανακάλυψαν ότι το μνημόνιο είναι και σκληρό και αντικοινωνικό, όταν το υπέγραφαν δεν ήξεραν.

Κανείς όμως από αυτούς δεν βλέπει μια γενιά που μεταναστεύει, μια γενιά γερόντων που ζητιανεύει για τα φάρμακά της και κανείς δεν νοιάζεται για την κυριαρχία αυτής της χώρας». 





"Οι Έλληνες αντιμετωπίζονται ως τοξικομανείς"


Συνάντηση με τον μητροπολίτη Άνθιμο

Καμμένος: Οι Έλληνες αντιμετωπίζονται ως τοξικομανείς


«Δυστυχώς ο ελληνικός λαός αντιμετωπίζεται ως τοξικομανής, που του δίνεται η δόση προκειμένου να τον κάνουμε μεγαλύτερο έμπορο ναρκωτικών. Σε αυτό εμείς λέμε όχι», δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, σε ερώτηση για τις εξελίξεις μετά τη χθεσινοβραδινή συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών (Α. Σαμαράς, Ευ. Βενιζέλος, Φ. Κουβέλης) που στηρίζουν την κυβέρνηση.

Ο κ. Καμμένος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για την 77η ΔΕΘ και σήμερα επισκέφθηκε τον μητροπολίτη 'Ανθιμο, για πάρει την ευλογία του -όπως είπε- και με τον οποίο συζήτησαν για την πόλη και τα εθνικά θέματα. 

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε στον μητροπολίτη ότι η ΔΕΘ υποβαθμίζεται κι αυτό είναι κακό για τη Θεσσαλονίκη, ενώ ο κ. Ανθιμος ζήτησε να μην μεταφέρονται στη Θεσσαλονίκη οι πολιτικές αντιπαραθέσεις.

Ο κ. Καμμένος θα συναντηθεί με εκπροσώπους τοπικών φορέων, αύριο στη 1 το μεσημέρι θα δώσει συνέντευξη Τύπου στην 77η ΔΕΘ και την Τετάρτη, στις 7μ.μ., θα μιλήσει σε πολιτική εκδήλωση στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης».

Κυριακή

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗ Δ.Ε.Θ.


Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ, ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΚΑΙ ΩΡΑ 17:00 ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ (ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ) ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΒΑΣΗ  ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ Δ.Ε.Θ. ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ.
Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΔΡΑΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ 2321066740 ΚΑΙ 6944632455 ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 10/09 ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 11/09 (ΩΡΑΡΙΑ ΑΠΟ 19:00 ΕΩΣ 21:30).

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ
Print Friendly and PDF