Σάββατο

«Ο πρωθυπουργός δεν έχει καμιά σχέση με την αλήθεια»


«Ο πρωθυπουργός δεν έχει καμιά σχέση με την αλήθεια»

Ανεξάρτητοι Έλληνες: Πια δεν υπάρχει ούτε η ελπίδα

Επανάληψη των προεκλογικών του ομιλιών χαρακτηρίζουν με ανακοίνωση τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες το περιεχόμενο της ομιλίας του Αντώνη Σαμαρά στη ΔΕΘ. 

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του κόμματος Χρήστος Ζώης «Μία είναι η αλήθεια, ότι ενώ ο πρωθυπουργός είχε δεσμευτεί προεκλογικά για παραμονή μας στο ευρώ, διαπραγμάτευση του Μνημονίου και άμεση αποκατάσταση των κοινωνικών αδικιών, από την επομένη της ορκωμοσίας του είχαμε βροχή δηλώσεων για έξοδό μας από το ευρώ, εγκατάλειψη κάθε είδους διαπραγμάτευσης και ολοκλήρωση του σχεδίο δολοφονίας της κοινωνίας με τα μέτρα των 11,8 -τουλάχιστον- δις.

Μία είναι η αλήθεια λοιπόν: ότι ο πρωθυπουργός δεν έχει καμιά σχέση με την αλήθεια και επειδή κάθε μέρα πείθει όλο και λιγότερους, νιώθει την ανάγκη να την επικαλείται συνεχώς. Η ομιλία του στην έκθεση Θεσσαλονίκης ήταν μία επανάληψη των προεκλογικών του ομιλιών με μία διαφορά, ότι τώρα πια δεν υπάρχει ούτε η ελπίδα».

Τετάρτη

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗ Δ.Ε.Θ.

Η  ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ  ΕΠΙΤΡΟΠΗ    ΝΟΜΟΥ  ΣΕΡΡΩΝ  ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ  ΤΟΥΣ  ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ   ΤΑ  ΜΕΛΗ   ΚΑΙ  ΤΟΥΣ   ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ  ΤΟΥ  ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ  ΟΤΙ  ΤΗΝ  ΤΕΤΑΡΤΗ  12  ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  2012  ΚΑΙ  ΩΡΑ  19:00  ΘΑ  ΠΑΡΑΣΤΕΙ  ΣΤΟ  ΒΕΛΛΙΔΕΙΟ  ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ  ΚΕΝΤΡΟ  Ο  ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ  ΤΩΝ  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ  ΠΑΝΟΣ  ΚΑΜΜΕΝΟΣ  ΣΤΑ  ΠΛΑΙΣΙΑ  ΤΗΣ  ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ  ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ  ΤΟΥ  ΣΤΗΝ  ΔΙΕΘΝΗ  ΕΚΘΕΣΗ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
ΣΤΗΝ  ΟΜΙΛΙΑ  ΠΟΥ  ΘΑ  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ  ΤΗΣ  ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ  ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ  ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ  ΦΙΛΟΥΣ  ΤΟΥ  ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ  ΠΟΥ  ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑΝ  ΜΕ  ΤΟ  ΔΙΚΑΙΩΜΑ  ΤΗΣ  ΨΗΦΟΥ  ΤΟΥΣ  ΤΟΝ  ΠΟΛΙΤΙΚΟ  ΦΟΡΕΑ  ΤΩΝ  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ  ΣΤΙΣ  ΔΥΟ  ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ  ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ  ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ  ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ  ΝΑ  ΔΕΙΞΟΥΜΕ  ΟΤΙ:
<<ΕΙΜΑΣΤΕ  ΠΟΛΛΟΙ-ΕΙΜΑΣΤΕ  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ-ΕΙΜΑΣΤΕ  ΕΛΛΗΝΕΣ>>    
ΚΑΙ  ΠΩΣ  <<ΟΤΙ  ΛΕΜΕ  ΙΣΧΥΕΙ  ΓΙΑ  ΠΑΝΤΑ>>.
Η  ΕΝΤΟΝΗ  ΚΑΙ  ΕΝΘΕΡΜΗ  ΠΑΡΟΥΣΙΑ  ΣΑΣ  ΘΑ  ΑΠΟΔΩΣΕΙ  ΚΑΙ  ΠΑΛΙ  ΤΗΝ  ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ  ΔΥΝΑΜΙΚΗ  ΣΤΟ  ΚΙΝΗΜΑ  ΜΑΣ  ΠΟΥ  ΤΟΣΟ  ΠΟΛΥ  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ  ΕΧΕΙ  ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘΕΙ  ΑΠΟ  ΔΙΑΦΟΡΑ  Μ.Μ.Ε.  ΚΑΙ  ΟΧΙ  ΜΟΝΟ.
ΟΠΟΙΟΣ  ΚΑΙ  ΟΠΟΙΑ  ΕΠΙΘΥΜΕΙ  ΝΑ  ΜΕΤΑΒΕΙ  ΣΤΗΝ  ΕΚΔΗΛΩΣΗ  ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ  ΜΕ  ΤΟ  ΓΡΑΦΕΙΟ  ΜΑΣ  ΓΙΑ  ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  ΤΙΣ  ΗΜΕΡΕΣ  ΚΑΙ  ΩΡΕΣ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ  ΤΟΥ(ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  19:00-21:00)  ΣΤΟΝ    ΑΡΙΘΜΟ  ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ  2321066740.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ  ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ  ΝΟΜΟΥ  ΣΕΡΡΩΝ        
        

Δευτέρα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                           



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Κ.Ο. ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΩΣΤΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΝ ΣΟΥΛΤΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ

«ΟΙ ΕΟΖ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ»

«ΜΕΘΟΔΕΥΕΤΑΙ ΝΟΘΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ»

Ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Κώστας Μαρκόπουλος σχολιάζοντας τις δηλώσεις του προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σούλτς, για τη δημιουργία Ειδικών Οικονομικών Ζωνών σε περιφέρειες της χώρας επεσήμανε τα εξής :

«Οι απαράδεκτες δηλώσεις Μάρτιν Σούλτς περί μεταρρυθμίσεων που θα εφαρμόσουν στην χώρα μας οι ευρωπαίοι αξιωματούχοι, ακρωτηριάζουν την εθνική κυριαρχία και παραπέμπουν στις ΕΟΖ που απαιτούν, σαν ανεξάρτητη οικονομική & διοικητική περιφέρεια μέσα στην χώρα μας. Εξ άλλου, σε Κοινοβουλευτικό Έλεγχο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ο κ. Μηταράκης παραδέχθηκε ότι η ίδια η Κυβέρνηση θα ζητήσει από την Ευρώπη άδεια για ΕΟΖ.

Η τρικομματική κυβέρνηση χάνει και το τελευταίο φύλο συκής και παραμένει γυμνή από εθνική στρατηγική εξόδου από την κρίση. Επαληθεύεται, ότι ενώ οι ελληνικές επιχειρήσεις φορολογούνται με, συνολικά, 45% (εταιρείες & μέτοχοι) και τα προϊόντα με ΦΠΑ 23%, μεθοδεύεται νόθευση του ανταγωνισμού με θύματα τις ελληνικές επιχειρήσεις και θύτες κάποιες επενδύσεις που θα έρθουν σε ιδιαίτερο καθεστώς φορολογίας και εργασιακών σχέσεων.

Η κυβέρνηση του μνημονίου σκοτώνει το ευρωπαϊκό όνειρο των ελλήνων και επαναφέρει τον βαλκανικό εφιάλτη. Όλες αυτές οι μεθοδεύσεις διώχνουν από την Ελλάδα νέους επιστήμονες και επιχειρηματίες. Η χώρα κυβερνιέται από ένα πιλοτήριο που δεν βρίσκεται στην Αθήνα, δεν αισθάνεται την απελπισία των πολιτών και δεν θα λογοδοτήσει ποτέ σ’ αυτούς.

Η δημοκρατία μας βρίσκεται σε κίνδυνο».
Print Friendly and PDF