Σάββατο

ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ "ΑΠΡΕΠΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ" ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΝ ΚΟΛΑ

ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ. ΠΟΣΟΥΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Η ΕΛΑΣ; ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΡΟΔΟΠΕΤΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΝΕ; ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΟΠΩΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΩΡΕΣ-ΩΡΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΤΗΤΑ!!!


 27-7-2013

"Ανακοίνωση Γραμματέα Μεταναστευτικού ΑΝ.ΕΛ. Ιωάννη Κατσούρη για την ανακοίνωση του Πέτρου Κωνσταντίνου του (ΑΝΤΑΡΣΥΑ) με την οποία τάσσεται υπέρ των δικαιωμάτων των Αλβανών δολοφόνων της συμμορίας Μάριον Κόλα και κατά της Αστυνομίας"

Απαράδεκτος χαρακτηρισμός σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από τον Δημοτικό Σύμβουλο Αθηναίων και ηγετικό στέλεχος του (κόμματος) Ανταρσύα και επικεφαλής της (Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή ΚΕΕΡΦΑ) Πέτρο Κωνσταντίνου κατά των αστυνομικών που ήρθαν αντιμέτωποι με την εγκληματική οργάνωση με αρχηγό τον Μάριον Κόλα. Τους αποκάλεσε αποσπάσματα θανάτου και εκτελεστές!!! Δικαιολογημένα λοιπόν ασκήθηκε αυτεπάγγελτη ποινική δίωξη από την Εισαγγελία Αθηνών κατά του Πέτρου Κωνσταντίνου. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ τιμούμε και θα τιμούμε πάντα τους ανθρώπους των Σωμάτων Ασφαλείας που έχουν χάσει πάρα πολλές φορές και την ζωή τους ακόμα κατά την διάρκεια του καθήκοντος προστατεύοντας τους Έλληνες Πολίτες!!!

Κατσούρης Ιωάννης
Γραμματέας Μεταναστευτικού Ανεξαρτήτων Ελλήνων

Print Friendly and PDF