Σάββατο

Η επίσκεψη του Πάνου Καμμένου στην Έδεσσα (ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) 9/6/2012













Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο η προγραμματισμένη περιοδεία του Πάνου Καμμένου στην Πέλλα.

Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αρχικά επισκέφτηκε τα Γιαννιτσά και στη συνέχεια έφτασε στην Έδεσσα.

Αρχικά αναφέρθηκε στα προβλήματα της Πέλλας, εστιάζοντας στις χαμηλές αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ και στη δημιουργία κέντρου υποδοχής λαθρομεταναστών στην Σκύδρα. Όπως είπε, τα συγκεκριμένα κέντρα, αν είναι ανάγκη να δημιουργηθούν, θα πρέπει να βρίσκονται πολύ μακριά από κατοικημένη περιοχή. Επίσης αναφέρθηκε στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Έδεσσας και εξουσιοδότησε τον Θανάση Γραμματικόπουλο να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο ζήτημα.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στους Δημοσιογράφους, είχε την ευκαιρία...
...να εξαπολήσει επίθεση σε Σαμαρά και Βενιζέλο τους οποίους θεωρεί υπεύθυνους για τη σημερινή κατάσταση που βιώνει η χώρα μας.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στα μετεκλογικά σενάρια, λέγοντας ότι πρέπει πάση θησία να σχηματιστεί οικουμενική Κυβέρνηση με τη συμμετοχή όλων –πλην του ΚΚΕ και της Χρυσής Αυγής- η οποία θα μας αποδεσμεύσει από το Μνημόνιο και θα επανακτήσει την εθνική μας κυριαρχία.

Ο κ. Καμμένος σε ερώτηση του Δημοσιογράφου του Aridaia News σχετικά με τη Χρυσή Αυγή, αναφέρθηκε σε μία πρόσφατη δήλωση του Παναγιώτη Ψωμιάδη ο οποίος, σύμφωνα με τον Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ανέφερε ότι η Χρυσή Αυγή είναι αδελφό κόμμα της ΝΔ. Με αυτή την αφορμή, ζήτησε από τη ΝΔ να πάρει θέση σχετικά με αυτή τη δήλωση του κ. Ψωμιάδη.

Σε ερώτηση σχετικά με την ηγεσία της ΝΔ, τόνισε ότι δεν είναι το μόνο πρόβλημα, καθώς όπως είπε στη ΝΔ υπάρχει και η Ντόρα Μπακογιάννη η οποία είναι χειρότερη από τον Αντώνη Σαμαρά.

Τέλος, ο Πάνος Καμμένος ανέφερε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα αντισταθούνε και θα κάνουν ότι καλύτερο για την Ελλάδα.

Print Friendly and PDF