Κυριακή

«Mην λειτουργείτε ως Φιλιππινέζες των Γερμανών, αλλά ως Έλληνες πολιτικοί»

Επανέλαβε μάλιστα πως αν και η κυβέρνηση επιμένει στην ίδια πολιτική και την εφαρμογή του μνημονίου, μετά τις 16 του μηνός δεν θα υπάρχει ούτε βοήθεια, ούτε μνημόνιο.

Ο κ. Καμμένος απηύθυνε ερωτήματα στον πρωθυπουργό και στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης σχετικά με την πορεία της έκθεσης της τρόικας, για το αν το χρέος είναι βιώσιμο, για την ολοκλήρωση της έκθεσης της BlackRock και αν τα μέτρα που ψηφίστηκαν την Τετάρτη ήταν τα τελευταία.
«Ο προϋπολογισμός κατατίθεται με την προϋπόθεση ότι η δόση των 31,5 δισ. ευρώ έχει εξασφαλιστεί, αλλά ο Σόιμπλε είπε θα δούμε και πως...» ανέφερε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων που αναφέρθηκε και στο θέμα των προνομίων των υπαλλήλων της Βουλής για το οποίο δήλωσε πως ζήτησε δημόσια διάσκεψη των Προέδρων με σκοπό να καταργηθούν αυτά τα προνόμια.
«Αυτός ο προϋπολογισμός θυμίζει τον καπετάνιο του Τιτανικού. Την ώρα που η χώρα βουλιάζει ο πρωθυπουργός ζητάει από τους υπουργούς να παίξουν μουσική» ανέφερε για τον Αντώνη Σαμαρά ο κ. Καμμένος που τον κάλεσε να μην λειτουργεί ως «Φιλιππινέζα» των Γερμανών πολιτικών.
«Οι Γερμανοί ξέρουν να τα παίρνουν από παντού, με συμβάσεις και μνημόνια ή με τη βία» ανέφερε ακόμα ο κ. Καμμένος.
«Υπάρχουν και αλλού νομίσματα στα οποία μπορούμε να δέσουμε το άρμα της οικονομίας μας» είπε ακόμα.
«Να σταματήσει το παραμύθι της πτώχευσης της Ελλάδας. Υπάρχει ελπίδα» κατέληξε.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player
Print Friendly and PDF