Σάββατο

«Εκπλήσσομαι και απορώ πως δεν έχει ξεσηκωθεί ο κόσμος της Δυτικής Μακεδονίας-Καταργούν τα πάντα!»


Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα το Προσυνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Κοζάνη, με κύρια θεματική την ενέργεια, αλλά και πολλά άλλα ζητήματα, τα οποία θα τεθούν επί «τάπητος», από στελέχη του κόμματος, αλλά και αρκετούς ομιλητές.

Τις εργασίες του συνεδρίου άνοιξε μια την τοποθέτησή του ο συντονιστής του κινήματος στην περιοχή, Παναγιώτης Πλακεντάς, ο οποίος kammenos-kozani (1)καλωσόρισε τον πρόεδρο Πάνο Καμμένο στη Δυτική Μακεδονία, αναφερόμενος παράλληλα σε όλα τα θετικά και πλεονεκτήματα της περιοχής, αλλά και τα σημαντικά ζητήματα που απασχολεί, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «σας υποδεχόμαστε την περιφέρεια που δίνει ρεύμα, φως, ζωή σε όλη τη χώρα, αλλά και στην περιφέρεια που το πληρώνει ακριβά με ρύπανση, μετεγκαταστάσεις».
kammenos-kozani (13)Στο συνέδριο μίλησε επίσης και η βουλευτής του κόμματος στην Κοζάνη Ραχήλ Μακρή, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στα ζητήματα της ΔΕΗ, στην προσπάθεια να ξεπουληθεί η ενέργεια, στα ζητήματα της περιοχής αλλά στους «Ανεξάρτητους Έλληνες» και το στόχο τους.
Ο Πάνος Καμμένος επανέλαβε τα όσα νωρίτερα είχε αναφέρει για τα ζητήματα της ενέργειας, τη ΔΕΗ, την προσπάθεια ξεπουλήματος που γίνεται, αλλά και την επίθεση που δέχεται η Δυτική Μακεδονία, όπως και γι ζητήματα οργανωτικά του συνεδριου των ΑΝΕΛ, ενώς κινήματος που ξεκίνησε από το facebook και το twitter και διατρανώθηκε, όπως είπε.
Το «παρών» έδωσαν (όπως και χαιρέτησαν), μεταξύ άλλων τόσο ο περιφερειάρχης Δ.Μακεδονίας Γ. Δακής, όσο και ο αντιπεριφεριεάρχης Γ. Σόκουτης, ο δήμαρχος Κοζάνης Λ. Μαλούτας, η δήμαρχος Βοΐου Παναγιώτα Ορφανίδου, ο πρόεδρος του ΔΣ Κοζάνης και εκπρόσωπος του ΤΕΕ Δ. Μαυροματίδης, ο πρόεδρος του ΓΕΩΤΤΕ Β. Σημανδράκος, ο πρόεδρος του ΕΒΕ Κ. Κυριακίδης, ο Πρόεδρος του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ Γιώργος Αδαμίδης, και πολλοί άλλοι.

ΠΗΓΗ kozanimedia.gr
Print Friendly and PDF