Σάββατο

Καμμένος: Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε πίσω

Καμμένος: Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε πίσω - ΒΙΝΤΕΟ

«Αν δεν αρχίσει να παράγει πάλι η αμυντική μας βιομηχανία, η ΕΑΒ, τα ελληνικά αμυντικά συστήματα, οι ελληνικές ιδιωτικές εταιρείες, μέλλον δεν υπάρχει στηνΕλλάδα» τόνισε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Άμυνας,Πάνος Καμμένος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.
Αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους δανειστές, ο κ. Καμμένος σημείωσε ότι «δεν πρόκειται να παρθούν νέα μέτρα. Η κυβέρνηση αυτή δεν πρόκειται να υπογράψει νέο μνημόνιο. Δεν πρόκειται να συνεχίσει την πολιτική της ύφεσης και της εξαθλίωσης των Ελλήνων» και πρόσθεσε: «Δεν υποχρεώνεται αυτή η κυβέρνηση. Έχει πάρει λαϊκή εντολή. Σας το ξεκαθαρίζω αυτό. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε πίσω. Και δεν υπάρχει περίπτωση κιόλας να ακολουθήσουμε τις απειλές τις οποίες δεχόμαστε από μέσα και τα οποία είναι και έγκυρα».
Ο υπουργός Άμυνας συνέχισε λέγοντας: «Αυτή η πολιτική της πίεσης προκειμένου οι Έλληνες και η ελληνική κυβέρνηση να ακολουθήσουν μία διαφορετική πορεία από αυτή την οποία έχουν πάρει εντολή από τον ελληνικό λαό και να πάμε στην πολιτική του κ. Σαμαρά και του κ. Βενιζέλου δεν υπάρχει περίπτωση να ακολουθηθεί».




Σε ότι αφορά στα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, ο κ. Καμμένος επεσήμανε: «Η λαϊκή εντολή είναι πρόσφατη. Ας σταματήσει η Bild να φαντάζεται εκλογές. Και εκλογές να γίνουν θα είναι τα ποσοστά μας διπλάσια», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.
Στο ερώτημα αν αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ήταν κατηγορηματικός: «Κανένα ενδεχόμενο δεν αφήνω ανοιχτό».
Αναφορικά με το μεταναστευτικό ζήτημα ο κ. Καμμένος τόνισε:
«Εμένα παρεξηγήθηκε μία δήλωσή μου σε μία συνέντευξη όταν την είπα για να καταλάβουν τι συμβαίνει και οι Ευρωπαίοι εταίροι μας. Όταν είπα ότι εμείς δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να εξυπηρετήσουμε τόσο μεγάλο αριθμό και κάποια στιγμή αν δεν σταθεροποιήσουν την Ελλάδα και δεν ενισχύσουν οικονομικά αυτό που θα γίνει είναι να ανασταλεί το Δουβλίνο 2 και να πάρουν τα χαρτιά τους να πάνε στο Βερολίνο. Αυτό φάνηκε ότι ο Καμμένος επιτίθεται στην Ευρώπη. Δεν επιτίθεμαι σε καμία Ευρώπη. Τους λέω την πραγματικότητα».
ΠΗΓΗ enikos.gr
Print Friendly and PDF