Τρίτη

ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ – ΣΥΜΒΟΛΙΚΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΠΡΩΗΝ ΑΤΕ ΣΕΡΡΩΝ





Αριθμός Πρωτοκόλλου ΣΕ-110214-1


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΟΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ                    
ΟΔΟΣ  ΣΕΛΕΥΚΟΥ 3 (1ος ΟΡΟΦΟΣ), ΣΕΡΡΕΣ, Τ.Κ. 62123
Τηλέφωνο: 6944632455


ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ – ΣΥΜΒΟΛΙΚΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΠΡΩΗΝ ΑΤΕ ΣΕΡΡΩΝ

Η συντονιστική επιτροπή του κινήματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Νομού Σερρών και η βουλευτής του νομού και αντιπρόεδρος της βουλής κυρία Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά συμπαρασταθήκαμε στους Σερραίους αγρότες στον συμβολικό αποκλεισμό της πρώην ΑΤΕ Σερρών, στις 10-02-2014.
Να τονίσουμε ότι η κυβέρνηση δείχνει ξεκάθαρα τις διαθέσεις της με την προχθεσινή σύσκεψη του περιφερειάρχη για το αγροτικό που έγινε ΧΩΡΙΣ ΑΓΡΟΤΕΣ και ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ. Το κερασάκι δε στην τούρτα ήταν η δήλωση του αντιπεριφερειάρχη στην κα Κόλλια ότι «Το θέμα είναι ότι οι αντιπολιτευόμενοι είναι υπέρ των αγροτών»!!!
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες από την πρώτη στιγμή σταθήκαμε στο πλευρό του Έλληνα αγρότη και μάλιστα χωρίς λαϊκίστικες συμπεριφορές. Δεν ξεχνάμε αυτούς που έκλεισαν τις αγροτικές ενώσεις αλλά δεν θα αφήσουμε απροστάτευτους τους τίμιους εργάτες της Ελληνικής γης. Όλα τα δίκαια αιτήματα τους θα υποστηριχθούν με δράσεις μας μέσα και έξω από τη βουλή. Οφείλουμε να προστατέψουμε τον πρωτογενή τομέα και η ελληνική αγροτική παραγωγή αποτελεί βασικό πυλώνα εξόδου από την κρίση.
Δίκαιη φορολογία, φθηνό αγροτικό πετρέλαιο και ρεύμα, φθηνά αγροτικά εφόδια, προστασία από τις τράπεζες κατά την περίοδο της κρίσης, εθνική καλλιεργητική πολιτική είναι οι πυλώνες της πολιτικής μας για την αναγέννηση της ελληνικής υπαίθρου.
Η αποδοχή των θέσεων μας από τον αγροτικό κόσμο μαρτυρά ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και ξέρουν και μπορούν.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗNΕΣ

Σέρρες , 11-02-2014
Με  εκτίμηση,

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ
Συντονιστική Eπιτροπή Νομού Σερρών
Print Friendly and PDF